Lichtontwerper

Lichtontwerper voor openbare ruimtes

Bij Studio Kruizinga werken we als  lichtontwerper voor openbare ruimtes. Dit kunt u zo breed oppakken als u wilt, want de mogelijkheden van ons werk zijn eindeloos. We ontwerpen zowel het uiterlijk van de verlichting, zoals armaturen en lichtmasten, als de uitstraling en verlichting bij gebruik. Dit wil zeggen dat we zowel aandacht besteden aan het dag- als het nachtbeeld, want ook overdag moet verlichting passen bij de omgeving en esthetisch gezien iets toevoegen.

Lichtontwerper voor complexe projecten

Als lichtontwerper staan wij voor opvallende en ingenieuze ontwerpen, en kunnen we zowel kleine als zeer complexe projecten oppakken. We beschikken namelijk over een groot netwerk van partners, die we kunnen inschakelen om alle aspecten van een lichtontwerp te verzorgen. Wij verzorgen daarbij het project management, en houden de controle en het overzicht gedurende het gehele project. U kunt daarbij denken aan de ontwerpfase, maar ook aan de aanbesteding, voorbereiding, uitvoering en oplevering. Met ons als  lichtarchitect bent u te allen tijden op de hoogte van de voortgang en weet u precies hoe het resultaat er uit gaat zien.

Lichtontwerper

Ingenieuze lichtberekeningen

Uiteraard zorgen wij als lichtontwerper tevens voor de vereiste lichtberekeningen. Deze zijn nodig om aan te tonen dat het ontwerp voldoet aan de diverse richtlijnen. Wij weten precies wat deze richtlijnen zijn, en dus hoe sterk de verlichting moet zijn en wat er allemaal mogelijk (en toegestaan!) is op esthetisch gebied. Op creatieve wijze geven we daar onze eigen draai aan.

We leveren altijd een ontwerp af dat in balans is met de omgeving, waarin praktische, functionele en architectonische eisen samenkomen. Tijdens het gehele ontwerpproces, maar ook tijdens de uitvoering houden we uw budget nauwgezet in de gaten. We controleren de haalbaarheid, en maken in elk stadium een budgetraming. Zo weet u precies waar u aan toe bent, en wat het allemaal gaat kosten.

De kracht van de juiste verlichting

Bij Studio Kruizinga staan we voor verlichting die zowel de aanblik als de beleving van zowel natuur als architectuur versterkt. Het juiste lichtontwerp voor de openbare ruimte is zowel praktisch als esthetisch, en prikkelt zonder dat het te aanwezig is. Als lichtontwerper kunnen wij zeer complexe projecten aanpakken, waarbij we altijd gaan voor alleen het allerbeste resultaat. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor de openbare ruimte waar u een lichtontwerp voor wilt hebben. Wij zorgen voor een geslaagd ontwerp, waarin alle belangrijke aspecten en eisen samenkomen.