Lichtontwerp openbare ruimte

Een lichtontwerp voor de openbare ruimte

Bent u op zoek naar een lichtarchitect voor een openbare ruimte? Dan bent u bij Studio Kruizinga aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring met het maken van lichtplannen voor veel verschillende doeleinden mogen wij onszelf gerust experts op het gebied van licht noemen. We hebben reeds vele projecten met succes afgerond, zoals u kunt zien op de pagina ‘Projecten’. Dit betreft zowel projecten voor indrukwekkende interieurs, zoals de Koninklijke Wachtkamer in Amsterdam, als voor volledige openbare buitenruimtes, zoals de Nieuwe markt in Roosendaal. Tevens ontwerpen we als lichtarchitect armaturen en lichtmasten op maat. We zorgen ervoor dat deze perfect passen bij de omgeving, en de aanblik en de beleving van zowel natuur als architectuur versterken.

Creatief lichtontwerp voor de openbare ruimte

Bij Studio Kruizinga staan we niet enkel voor praktische en effectieve verlichting, maar houden we tevens het esthetische aspect goed in de gaten. Met onze achtergrond als industrieel ontwerper zijn we in staat zeer creatieve ontwerpen af te leveren, die opvallen door hun aanblik, maar tegelijkertijd opgaan in de omgeving. Als  lichtontwerper zijn we in te schakelen voor een lichtontwerp in de breedste zin van het woord. We ontwerpen armaturen, lichtmasten en andere installaties, die op zowel effectieve als creatieve wijze de omgeving verlichten. U kunt daarbij denken aan een straat of binnenstad, maar ook de verlichting voor historische monumenten en zelfs opvallende lichtkunstwerken nemen we graag voor onze rekening.

Lichtontwerp openbare ruimte

Over onze werkwijze

De ontwikkeling van elk lichtontwerp voor de openbare ruimte gebeurt in diverse fases, waarin wij fungeren als project manager. We werken namelijk geregeld samen met diverse professionals uit omliggende vakgebieden, zodat we tevens in staat zijn zeer complexe projecten op te pakken. Voor elk lichtontwerp stellen we een team van partners samen en maken we een planning, waarover wij te allen tijden de regie houden. Tijdens elke fase houden we u op de hoogte van de voortgang, tevens op het gebied van de financiën. Onze uitgebreide kostenraming geeft u al in de eerste fase een gedetailleerd inkijkje in de financiële haalbaarheid van het project.

Heeft u interesse in een passend lichtontwerp voor een openbare ruimte? Neem dan even contact met ons op voor een geheel vrijblijvend informatief gesprek. We vertellen u dan alles over onze werkwijze en de mogelijkheden, en gaan bij een match graag zo snel mogelijk voor u aan de slag.