Lichtontwerp openbare ruimte

Een lichtontwerp voor de openbare ruimte

Wij zijn als lichtarchitect in te schakelen voor een passend lichtontwerp voor de openbare ruimte. We gaan daarbij geen uitdaging uit de weg, en verzorgen zowel kleine als zeer complexe projecten. Of u nu een ontwerp wilt laten maken voor armaturen voor aan een historisch monument of een set lichtmasten voor op een stationsplein, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij verzorgen de complete verlichting van openbare ruimtes, stedenbouw, infrastructuur en architectuur. Dit doen wij aan de hand van een masterplan waarin we diverse aspecten opnemen.

Elk lichtontwerp voor de openbare ruimte maken we aan de hand van een lichtberekening, welke we zowel in 2D als in 3D uitvoeren. Met deze berekeningen en visualisaties kunt u aantonen dat de ontwerpen voldoen aan de geldende richtlijnen, en bovendien goed zien wat het effect van de verlichting gaat zijn op de gehele omgeving.

Creatief lichtontwerp voor de openbare ruimte

Bij Studio Kruizinga staan we niet enkel voor praktische en effectieve verlichting, maar houden we tevens het esthetische aspect goed in de gaten. Met onze achtergrond als industrieel ontwerper zijn we in staat zeer creatieve ontwerpen af te leveren, die opvallen door hun aanblik, maar tegelijkertijd opgaan in de omgeving. Als lichtontwerper zijn we in te schakelen voor een lichtontwerp in de breedste zin van het woord. We ontwerpen armaturen, lichtmasten en andere installaties, die op zowel effectieve als creatieve wijze de omgeving verlichten. U kunt daarbij denken aan een straat of binnenstad, maar ook de verlichting voor historische monumenten en zelfs opvallende lichtkunstwerken nemen we graag voor onze rekening.

Lichtontwerp openbare ruimte

Over onze werkwijze

De ontwikkeling van elk lichtontwerp voor de openbare ruimte gebeurt in diverse fases, waarin wij fungeren als project manager. We werken namelijk geregeld samen met diverse professionals uit omliggende vakgebieden, zodat we tevens in staat zijn zeer complexe projecten op te pakken. Voor elk lichtontwerp stellen we een team van partners samen en maken we een planning, waarover wij te allen tijden de regie houden. Tijdens elke fase houden we u op de hoogte van de voortgang, tevens op het gebied van de financiën. Onze uitgebreide kostenraming geeft u al in de eerste fase een gedetailleerd inkijkje in de financiële haalbaarheid van het project.

Heeft u interesse in een passend lichtontwerp voor een openbare ruimte? Neem dan even contact met ons op voor een geheel vrijblijvend informatief gesprek. We vertellen u dan alles over onze werkwijze en de mogelijkheden, en gaan bij een match graag zo snel mogelijk voor u aan de slag.

Projects